Која е разликата помеѓу жена на 8, 18, 28, 38 и 48 години?

Која е разликата помеѓу жена на 8, 18, 28, 38 и 48 години? На 8 ја легнуваш и и кажуваш приказни, на 18 и кажуваш приказни за да ја легнеш, на 28 не треба да и кажуваш приказни, на 38 таа ти кажува приказни, а на 48 бегаш од кревет за да не и ги слушаш приказните!

Јас имав 15 год

Јас имав 15 год. а тој 25. Ми беше страв, знаев дека ќе боли, тој го извади а јас се наежив, после потече крв, никогаш...

Register to read more...

Многу одамна господ

Многу одамна господ ја создал земјата, ѓаволот подземјето, господ мажот - ѓаволот жената, господ љубовта-ѓаволот љубомората, господ тебе, а ѓаволот се изнасмеал.

Држи го цврсто

Држи го цврсто, пази да не ти се лизне, затреси го добро. Треси додека не почне да прска, а белото обавезно пробај го затоа што секое шампањско е поинакво.

Кои 4 земји се слични на пичка

Кои 4 земји се слични на пичка: Англија-секогаш е влажна, ГЕРМАНИЈА-поделена е на два дела, РУСИЈА-често е крвава и СРБИЈА-секогаш си го бара!

Надвор врне снег

Надвор врне снег мене ку..в ми е мек, целиот ми мрзне се плашам да не ми смрзне, сеа барам кај да го стоплам, па затоа тебе ќе ти го опнам!

Се сеќаваш ли

Се сеќаваш ли како ме спаси кога не нападнаа педери??? НЕ??

Register to read more...

Женска молитва

Женска молитва:

О,боже,боже
да најдам маж што може.
ако нема да може,боже,
помогни му да може.
ако и тогаш не може,
земи си го боже!

Секоја цигара го скратува животот

Секоја цигара го скратува животот за 11 минути, а секој оргазам го продолжува за 15 минути. Затоа пушачи еб*ете се за живот.

Сексот е дестинација

Секс е дестинација, непредвидлива ситуација кога мажот ја става неговата локација во женската дестинација, дали ја сфати мојата ситуација или сакаш демонстрација?!?

Page 5 of 6

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика