Засекогаш ме загуби

Те6ко ми е да те оставам без никаква надеж...Знам дека ќе ти недостигам, но ќе се снајдеш и без мене. Засекога6 ме загуби...

Register to read more...

Птичји грип

Веднаш да се јавите во најблискиот медицински центар да се проверите од птичји грип бидејки вашата девојка пријавила мртво пиле во вашите гаќи.

Смисла за хумор

Тоа што јас постојам тоа е поради тоа што Бог има вкус за убавина. Тоа што ти постоиш, а да Бог има смисла за хумор!

Катастрофа Маврово

Јас сум на Маврово, овде има големо невреме, лавина, земјотрес. Прати ми твоја слика за да ги убедам луѓето дека има поголема катастрофа од оваа.

Хуманитарна акција

Придужи се во хуманата акција и прати порака на ретардирано другарче, како што јас ти пратив тебе

Пази да не се удајш

Замисли дека си на дното од океанот...Заврзан си и се давиш, а моите јајца се кислородни боци...

Register to read more...

Партија шах

Дојди брзо, играм шах па ми треба коњ

Розите се црвени

Розите се црвени, синоличките сини, дали ти си педер или така ми се чини?????

Мобилен телефон

Истражувањата покажуваат дека личностите кои не се добри во кревет го држат мобилниот телефон во десна рака

оштета од родителите

Толку си грозен што би можел да бараш оштета од родителите

Page 3 of 6

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика