Кога не сакаш да се...

Кога не сакаш да се секаваш на минатото, а се плашиш да гледаш во иднината, можеш слободно да погледнеш до тебе, и твојата најдобра другарка ќе биде до тебе!!!

Сети се дека имаш нешто...

Сети се дека имаш нешто повредно од љубов, од небо и земја, нешто поубаво од љубов, а послатко од чоколадо... сети се дека имаш прав пријател...МЕ ИМАШ МЕНЕ

Page 3 of 3

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика