Смешни смс пораки 01

Ми беше убаво кога ме стави во устата, кога ме лигавеше и кога ме запали, а за кратко време ме изгаси...те сака твојата цигара.

Register to read more...

Јас и ти...

Јас сум шеќерче, ти си мед, заедно сме сладолед.

Стариот кревет почна да...

Стариот кревет почна да крцка, не грижи се ќе си купиме нов срцка! Ако и новиот почне да крцка, не грижи се ќе се дупиме на подот срцка!

Се јавуваме од салонот...

Се јавуваме од салонот за убавина силуете, во врска со вашата депилација.Ви соопштуваме дека е одложена, додека не се направи комбајнот.

Зашто воопшто да се...

Зашто воопшто да се слави божик кога секој ден се раѓа дечко што за себе мисли дека е бог???

Дедо, сакаш студентка за жена?

Дедо, сакаш студентка за жена??? Е па тогаш запиши ја баба на факултелт...

Ти имаш нешто посебно...

Ти имаш нешто посебно, убаво, шармантно, секси, нешто што другите немаат и никогаш нема да го имаат – ти ме имаш мене!!!

Не сум најубава ама...

Не сум најубава ама имам став, не газам секаде ама дигам прав, не сум некоја јака цура само сум особа која си може па си се ФУРА! ;)

Ти си моето сонце...

Ти си моето сонце, не можам со очи да те гледам!!!

Сакав да ја купам...

Сакав да ја купам твојата убавина ама за жал немав ситно.

Го прашав господ

Го прашав господ што е цвет-тој ми даде градина!
Го прашав госпорд што е вода-тој ми даде море!
Го прашав господ што е тоа шупак-а тој ми го даде твојот број!

Page 1 of 6

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика