За љубовта...

За љубовта...мисли и пораки 01

Пријателството понекогаш може да се претвори во љубов, но љубов во пријателство – никогаш.

Register to read more...

Што прави љубовта...

... И како што бидува меѓу оние кои се сакаат, со време почнуваат да личат еден на друг. Почнуваат секојдневно да ги јадат оние слатки кои прв пат ги јаделе кога се...

Register to read more...

ЉУБОВТА е одговор

На секое прашање, ЉУБОВТА е одговор, на секој проблем, ЉУБОВТА е одговор, на секоја болест, ЉУБОВТА е одговор, на секоја болка, ЉУБОВТА е одговор, на секој страв, ЉУБОВТА е одговор! ЉУБОВТА секогаш е одговор, затоа што ЉУБОВТА е се што постои !!!

Да чекаш еднa...

Да чекаш еднa жена да те сака искрено е исто како да си дала на кокошка чоколадо па чекаш да ти вади киндер јајце.

Некогаш го бараме она...

Некогаш го бараме она што го немаме, го зборуваме она што не го мислиме, го правиме она што не го сакаме и ги сакаме оние на кои не им значиме.

Page 1 of 7

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки