СМС пораки на Facebook

Новогодишни слики 03

Новогодишни пејсажиТрет дел на интересни зимски, новогодишни инспиративни слики, пејсажи и мотиви.

Register to read more...

Есенски позадини 02

Есенски позадини втор делВтор дел на есенски Desktop Позадини за вашиот Desktop плус бонус и Фејсбук Cover слики исто така со есенски мотиви. Есента со своите бои е едно од најпрекрасните годишни времиња, која знае да остави човек без зборови со својот богат колорит. Освежете го вашиот Desktop со прекрасни есенски мотиви и пејсажи.

Register to read more...

Повик до сите млади во Битола

Мегафон битолскиЈавен отворен повик

- АПЕЛ кој се појави во Битола многу одамна и кој се уште е актуелен и кој се однесува за сите „женски“ и „машки“ од градо, кои се повикуваат да престанат да глумат лудило и едните и другите и повеќе да почнат да...

Register to read more...

Страст која го разгори стариот жар

Стара љубовна страстИзлегов да се прошетам, бидејки времето беше убаво... Ретко имав прилика да бидам без обврски, и да си посветам барем неколку часа само на себе, макар тоа била и една обична прошетка по улиците на градот... Бев и повеќе од зафатен, додуша рака на срце немав на што да се жалам... Имам убава работа, a и убава живеачка... Одејќи така по улицата, одминувајќи една жена која беше застанала пред еден излог, ненамерно и ја закачив торбата, и таа падна... Во истиот момент таа се сврте, но, извинувањето ми застана на уста, не успеав да го изречам ...

Register to read more...

More Articles...

  1. Мала за љубов...
  2. Виновникот за палетата од бои