Празници

Снешко од пластични чаши

Новогодишно украсувањеБожиќ доаѓа и ако сте во потрага за нешто различно и лесно да го украсите вашиот дом тука е она што ви е потребно: СНЕШКО ОД ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ!

Освен тоа што е доста креативен и евтин начин за да се изработи овој снешко, навистина е лесно да се направи и во вашиот дом ќе ја донесе прекрасната атмосфера за Божиќните и новогодишните празници.

Register to read more...

Велигденски јајца и декорирање

Декорирање за велигденПо повод најголемиот христијански празник Велигден, за вас плус неколку идеи за велигденско декорирање на вашиот дом како и разни интересни идеи како да ги бојадисате велигденските јајца. 

Register to read more...

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика