Дневна доза на креативност

Интересни креативни решение за уредување на вашиот дом или двор. Неколку идеи плус како на лесен начин да направите интересни декорации, решенија за уредување на вашиот дом од материјали кои секојдневно ги употребуваме и можат да ни се најдат во нашиот дом.

Букет од есенски лисја

Букет од портокали

Четка за заби

Хартиено цвеќе

Цвеќе од пластично шише

Цвеќе од раткапни

Хранилка за птици

Држач за цвеќиња

Држач за пива

Решени за проблемот со патентот од вашите панталони