Зима во Венеција 01

Сите ја знаеме Венеција по убавините што ни ги нуди. Овој пат во зимскиот период знае да биде уште поубава и уште поинтересна на малку поинаков начин.


Венеција во зима 01

Венеција во зима 02

Венеција во зима 03

Венеција во зима 04 

Венеција во зима 05

Венеција во зима 06

Венеција во зима 07

Венеција во зима 08

Венеција во зима 09

Венеција во зима 010