Хумор

Ако ја сакаш пушти ја...

Љубов на македонски начин ... Ако ја сакаш пушти ја...

... Ако те сака ќе се врати...

Повеќе: Ако ја сакаш пушти ја...

Секојдневни лаги

Секојдневни лагиСекојдневни најчесто употребувани лаги кои сигурно барем еднаш(повеќе) пати сте ги употребиле во некоја од прикажаните ситуации. Кои се вашите најчесто употребувани лаги кажете ни ги во коментар.

Повеќе: Секојдневни лаги

Некогаш и сега на одмор

Како тоа се правело некогашИнтересни фотографии од 70-тите и 80-тите години, како изгледал еден летен одмор тогаш и споредба со тоа како изгледа еден летен одмор денес. Некогаш тоа го правеле на поинаков начин додека денес доста поразлично. Која варијанта би ја одбрале вие???

Повеќе: Некогаш и сега на одмор

Зима во Венеција 01

Прекрасната ВенецијаСите ја знаеме Венеција по убавините што ни ги нуди.

Овој пат во зимскиот период знае да биде уште поубава и уште поинтересна на малку поинаков начин.

Повеќе: Зима во Венеција 01

Смешни слики и моменти 07

Смешни слики и фотографииНова доза на смешни слики и интересни моменти за да ве насмеат и расположат.

Повеќе: Смешни слики и моменти 07

Страница 1 од 3