Летни позадини 02

Втор дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму.

Летни позадини 08

Достапни резолуции: 1152x864  1280x960  1280x1024

Летни позадини 09

Достапни резолуции: 1024x768  1152x864  1280x960  1280x1024

Летни позадини 10

Достапни резолуции: 1024x768   1152x864  1280x960   1280x1024

Летни позадини 11

Достапни резолуции: 1024x768  1152x864  1280x960  1280x1024

Летни позадини 12

Достапни резолуции: 1280x800   1440x900  1680x1050

Летни позадини 13

Достапни резолуции: 1152x864   1280x960  1280x1024

Летни позадини 14

Достапни резолуции: 1152x864  1280x960  1280x1024

Може да ве интересира и: