Летни позадини 01

Прв дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму.

Летни Desktop позадини

Достапни резолуции: 1024x768 1152x864  1280x960  1280x1024

Летни Desktop позадини 02

Достапни резолуции: 1152x864   1280x960  1280x1024

Летни Desktop позадини 03

Достапни резолуции: 1024x768   1152x864  1280x960   1280x1024

Летни Desktop позадини 04

Достапни резолуции: 1152x864   1280x960  1280x1024

Летни Desktop позадини 05

Достапни резолуции: 1024x768 1152x864  1280x960   1280x1024

Летни Desktop позадини 06

Достапни резолуции: 1152x864   1280x960  1280x1024

Летни Десктоп позадини 07

Достапни резолуции: 1152x864  1280x960  1280x1024