Најдобрите фотографии за 2012

Компилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места.

Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.

1. Изгрејсонце на Фуџи

Изгрејсонце на Фуџи

2. Сурфер

Сурфер

3. Надворешно џакузи на врвот Матерхорн

Џакузи на Матерхорн

4. Олимписка полна месечина

Олимписка полна месечина

5. Банџи скокање во Рио

Банџи скокање во Рио

6. Персидите метеорски дожд

Персеиди - метеорски дожд

7. Рентгенска снимка од морско животно

Рентгенска снимка

8. Средба на слон со морски лав

Слон и морски лав