Во вистински момент 02

Втор дел на интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Ловец

Лисица во лов

Куче во лет

Моторџија во лет

Акробација во воздух

Глушец во лет

Атлетичар

Разладување

Ловец

Трки со коли

Скокај ламбе