Слатки беблаци 03

Трет дел на фотографии на слатки мали деца кои секогаш успеваат да не насмеат...слатки, румени, секогаш насмеани и кои заслужено ја носат титулата за најслатки личности.

Фотосесија на мали деца 01

Фотосесија на мали деца 02

Фотосесија на мали деца 03

Фотосесија на мали деца 04

Фотосесија на мали деца 05

Фотосесија на мали деца 06

Фотосесија на мали деца 07

Фотосесија на мали деца 08

Фотосесија на мали деца 09

Фотосесија на мали деца 10