Фотографија

Најдобрите фотографии за 2012

Најдобрите фотографии за 2012 годинаКомпилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места.

Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.

 

Повеќе: Најдобрите фотографии за 2012

Слатки беблаци 04

Фотосесија на мали децаЧетврт дел на нови слатки и смешни беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и во секое време да не насмеат. 

Повеќе: Слатки беблаци 04

Во вистински момент 02

Фотографии направени во вистински моментВтор дел на интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Повеќе: Во вистински момент 02

Слатки беблаци 03

Фотосесија на мали децаТрет дел на фотографии на слатки мали деца кои секогаш успеваат да не насмеат...слатки, румени, секогаш насмеани и кои заслужено ја носат титулата за најслатки личности.

Повеќе: Слатки беблаци 03

Девојки што сурфаат 01

Летно сурфањеПристигна и летото а со него и прекрасните летни спортови кои како еден од најинтересните спортови е сурфањето. Овој пат слики од девојки кои сурфаат и кои баш успеале да го фатат вистинскиот бран. Дали вие го фативте вашиот вистински бран???

Повеќе: Девојки што сурфаат 01

Страница 1 од 3