Ако ја сакаш пушти ја...

Љубов на македонски начин ... Ако ја сакаш пушти ја...

... Ако те сака ќе се врати...

Повеќе: Ако ја сакаш пушти ја...

Новогодишни честитки 2014 година - 2 дел

Пораки и честитки за Нова ГодинаВтор дел на најнови новогодишни честитки за 2014 година.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година.

Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 2014 година - 2 дел

Новогодишни честитки 2014 година - 1 дел

Новогодишни честитки за 2014 годинаНајнови новогодишни честитки за 2014 година - прв дел.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година.

Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 2014 година - 1 дел

Снешко од пластични чаши

Новогодишно украсувањеБожиќ доаѓа и ако сте во потрага за нешто различно и лесно да го украсите вашиот дом тука е она што ви е потребно: СНЕШКО ОД ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ!

Освен тоа што е доста креативен и евтин начин за да се изработи овој снешко, навистина е лесно да се направи и во вашиот дом ќе ја донесе прекрасната атмосфера за Божиќните и новогодишните празници.

Повеќе: Снешко од пластични чаши

Портрети на познатите холивудски ѕвезди

Џони ДепФотографии од познатите светски ѕвезди направени т.е. нацртани со молив.

На прв поглед и на многу од нив нема да верувате дека се направени со молив но напротив, со голема прецизност и посветеност тоа го направиле до такво совршенство да изгледаат како да се фотографирани. На тоа ќе одлучете вие дали се реални или се обични фотографии.

Повеќе: Портрети на познатите холивудски ѕвезди