Хартиени скулптури 01

Креативни хартиени скулптуриКративни хартиени скулптури. Сигурно сте правеле различни авиони од хартија или слични форми преку оригами, но некој тоа го прави на малку поинаков начин. Кој би поверувал дека се направени од хартија. Скулптурите се направени со сечење на книги и обликувани до најситни детали. Уверете се и самите.

Повеќе: Хартиени скулптури 01

Креативни фотографии 01

Интересни креативни фотографииПрв дел на интересни креативни фотографии. На повеќето од сликите е извршена фото маипулација. Инаку фото манипулацијата претставува техника на маипулирање со фотографиите со цел да се креира некоја илузија или фото измама. Повеќето вакви фотографии се креираат и користат за креативни рекламни кампањи.

Повеќе: Креативни фотографии 01

Интересни USB стикови 01

Уникатни USB стиковиКреативни, уникатни и интересни дизајни на USB стикови кој секој би сакал да ги има. За жал кај нас на никој не им текнало да набави за да ги имаме и ние.

Повеќе: Интересни USB стикови 01

Новогодишни позадини 04

Позадини новогодишни за вашиот DesktopЧетврт дел на позадини за вашиот Desktop. Новогодишни позадини со новогодишни мотиви, новогодишни пејсажи, празнични божиќни мотиви.

Повеќе: Новогодишни позадини 04

Новогодишни честитки 01

Среќна Нова 2012 година честиткаЧетврт дел на новогодишни честитки со новогодишни пораки за Среќна Нова година по повод новогодишните и божиќните празници.

Одберете ја вашата честитка и посакајте му Среќна Нова 2012 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 01