Вистина или Photoshop 01

Вистина или монтажа во PhotoshopВистина или монтажа во Photoshop??? На прв поглед сите ќе помислите дека се правени во Photoshop, но позади нив се крие друга вистинска приказна. Сите слики се направени на одредено место и воопшто не се правени во Photoshop. 

Повеќе: Вистина или Photoshop 01

Скулптури од стари CD-а 01

Креативни скулптури од стари CD-aСигурно низ дома ви се наоѓаат доста оштетени или нефунцкионални CD-a, нели??? Австралискиот скулптор и илустратор Sean Avery пронашол интересен и креативен начин како би можел да ги употреби. Тој од старите CD-a прави разни скулптури на животни. Прво ги крши на ситни соодветни...

Повеќе: Скулптури од стари CD-а 01

Креативни реклами на автобуси 01

Креативни рекламни кампањиПрв дел на интересни и креативни реклами на автобуси ширум светот.

Доста добар и интересен, креативен пример и концепт на рекламирање кој се применува секаде во светот, но за жал кај нас се уште не можеме да погледнеме нешто креативно.

Повеќе: Креативни реклами на автобуси 01

Велигденски јајца и декорирање

Декорирање за велигденПо повод најголемиот христијански празник Велигден, за вас плус неколку идеи за велигденско декорирање на вашиот дом како и разни интересни идеи како да ги бојадисате велигденските јајца. 

Повеќе: Велигденски јајца и декорирање

Слатки десерти 01

Овошни десерти од јагодиПролетта дојде а како изминува пролетта се повеќе и повеќе овоштија ќе ни бидат достапни.

Во тој прилог само за вас приредивме неколку вкусни десерти од јагоди, малини и различни видови на овошје. Дел можете да ги искористите и како идеи и да ги припремите и самите. На здравје...

Повеќе: Слатки десерти 01