Секојдневни лаги

Секојдневни лагиСекојдневни најчесто употребувани лаги кои сигурно барем еднаш(повеќе) пати сте ги употребиле во некоја од прикажаните ситуации. Кои се вашите најчесто употребувани лаги кажете ни ги во коментар.

Повеќе: Секојдневни лаги

Некогаш и сега на одмор

Како тоа се правело некогашИнтересни фотографии од 70-тите и 80-тите години, како изгледал еден летен одмор тогаш и споредба со тоа како изгледа еден летен одмор денес. Некогаш тоа го правеле на поинаков начин додека денес доста поразлично. Која варијанта би ја одбрале вие???

Повеќе: Некогаш и сега на одмор

Слатки беблаци 02

Близнаци бебињаВтор дел на нови слатки и смешни беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и и во секое време да не насмеат.

Повеќе: Слатки беблаци 02

Дрвени куќи и колиби 01

Дрвени куќи и колибиИнтересни, креативни куќи направени од чисто дрво. Направени на места кои се рај на земјата, одмор за душа и очи. Погледнете ја внатрешноста на овие прекрасни планински куќи од дрво.

Повеќе: Дрвени куќи и колиби 01

Слатки беблаци 01

Слатки мали деца и бебињаПрв дел на слатки беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и и во секое време да не насмеат.

Со нивната мазна кожа, румени усни, слатка насмевка дефинитивно можи да им се додели титулата за најслатки нешта.

Повеќе: Слатки беблаци 01