Есенски позадини 01

Есенски позадини прв делЕсента со своите бои е едно од најпрекрасните годишни времиња. И тоа како знае да го остави без здив секој до нас со својот богат колорит. Освежете го вашиот Desktop со прекрасни есенски мотиви и пејсажи.

Повеќе: Есенски позадини 01

Слатки беблаци 04

Фотосесија на мали децаЧетврт дел на нови слатки и смешни беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и во секое време да не насмеат. 

Повеќе: Слатки беблаци 04

Летни позадини 02

Летни Desktop позадини - втор делВтор дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму. 

Повеќе: Летни позадини 02

Фејсбук Cover слики 07

ne dozvoluvajteСедми дел на најнови фејсбук cover слики за вашиот фејсбук профил. Облечете го вашиот профил со слики од разни егзотични плажи збогатени и со дополнителни инспиративни пораки за животот.

Повеќе: Фејсбук Cover слики 07

Летни позадини 01

Летни десктоп позадиниПрв дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму. 

Повеќе: Летни позадини 01