Најдобрите фотографии за 2012

Најдобрите фотографии за 2012 годинаКомпилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места.

Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.

 

Повеќе: Најдобрите фотографии за 2012

Божиќни честитки 2013 - втор дел

Честитки за божиќБожиќни честитки по повод божиќните празници за вас и вашите најмили.

Посакајте на вашите Среќен божиќ на вашите најблиски со некоја од многуте уникатни интересни божиќни честитки и божиќни пораки.

Среќен Божиќ - Христос се роди...

Повеќе: Божиќни честитки 2013 - втор дел

Божиќни честитки 2013 - прв дел

Среќен БожиќЧеститки по повод божиќните празници за вас и вашите најмили.

Посакајте на вашите Среќен божиќ на вашите најблиски со некоја од многуте интересни божиќни честитки и божиќни пораки.

Среќен Божиќ...

Повеќе: Божиќни честитки 2013 - прв дел

Новогодишни честитки 2013 - 03 дел

poraki novogodisniНајнови новогодишни честитки и слики за 2013 година - трет дел.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2013 година.

Среќни празници и среќна нова 2013 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 2013 - 03 дел

Новогодишни честитки 2013 - 02 дел

Пораки за среќна нова годинаНајнови новогодишни честитки и слики за 2013 година.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2013 година.

Среќни празници и среќна нова 2013 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 2013 - 02 дел