Зошто е подобро да се биде МАШКО!

1.Телефонските разговори се готови за 30 секунди.

2.На филмовите скоро секогаш жената е гола.

3.За годишен одмор од 5 дена потребен ти е само еден куфер.

4.Не мора да водиш евиденција за сексуалниот живот на твоите другари.

5.Редот пред машкото WC е 80% пократок.

Повеќе: Зошто е подобро да се биде МАШКО!

Facebook скратеници

Како можете да го опростите користењето на Facebook и при тоа да заштедите време и поминати многу километри со вашето глувче :) Искористете ги скратениците во зависнот од вашиот прелистувач за ефикасно користење на Facebook. 

Повеќе: Facebook скратеници

Повик до сите млади во Битола

Мегафон битолскиЈавен отворен повик

- АПЕЛ кој се појави во Битола многу одамна и кој се уште е актуелен и кој се однесува за сите „женски“ и „машки“ од градо, кои се повикуваат да престанат да глумат лудило и едните и другите и повеќе да почнат да...

Повеќе: Повик до сите млади во Битола

Зошто венчалниот прстен се носи на четвртиот прст?

прстен за свадба и веридбаСигурно сте се запрашале зошто венчалниот прстен се носи на четвртиот прст.

Кинезите дале убава и многу убедлива теорија за тоа зошто свадбениот прстен се носи на четвртиот прст.

Палецот ги претставува вашите родители. Сега вашиот показалец, или вашиот прв прст, ги претставува вашите браќа и сестри. 

Повеќе: Зошто венчалниот прстен се носи на четвртиот прст?

Тажна љубовна случка од Франција

Тажна љубовна случка од ФранцијаФотографиите случајно биле направени од анонимен фотограф пред неколку години кој потоа ги продал на локалните весници во Франција каде што биле и објавени. 

Кој би рекол дека и животните не знаат да сакаат и љубат. Наводно целата тажна случка се случила на некоја од улиците во Париз од како една од ластовичките била удрена од кола.

Повеќе: Тажна љубовна случка од Франција

Страница 1 од 3