Погледни ме...

Во воздухот ќе ги почувствуваш бакнежите кои ќе ти ги праќам деноноќно за да знаеш колку мислам на тебе...

Во воздухот ќе Ја почувствуваш топлината КОЈа ке биде знак дека не сум те заборавил иако тоа ќе биде уште еден зрак на сончевиот блесок...

Во воздухот ќе го почувствуваш МОЈОТ мирис иако тоа е мирисот на цвеќето...

Во воздухот ќе ги почувствуваш сите оние спомени кои заедно ги доживеавме знаејќи дека можеби еден ден повторно ќе се сретнеме иако тоа можеби нема да се случи никогаш

ЈАС ЌЕ ТЕ САКАМ ЗАСЕКОГАШ!!!

 

Може да ве интересира и: