Љубовни посвети

Сакам да знам дали си...

Сакам да знам дали си во состојба да ја видиш убавината на мојата душа па секој ден да можеш да црпиш инспирација за својот живот од нејзината присутност.

Повеќе: Сакам да знам дали си...

Сакам премногу но...

Те сакам премногуСакам премногу Но, незнам дали ми вреди тоа. 

Гледам парови, гушнати и си мислам: Дали ние би биле среќни како нив еден ден ???

Повеќе: Сакам премногу но...

Дали знаеш дека...

dali znaes_dekaДали знаеш дека сме под исто небо, 
Дали знаеш дека заедно дишиме ист воздух?
Дали знаеш дека постојано си во моите мисли, А знаеш ли зошто???

Повеќе: Дали знаеш дека...

Како да те заборавам?

Како да те заборавам?Сакам премногу Но, незнам дали ми вреди тоа... 
Гледам парови, гушнати и си мислам: Дали ние би биле среќни како нив еден ден ???
Како да те заборавам??? 
Тоа би било како да заборавам дел од мене, дел од мојата личност, дел од

Повеќе: Како да те заборавам?

Таму некаде...

Таму некаде ќе те чекамКапките дожд упорно паѓаат и се тркалаат, се натпреваруваат во неизвесна борба, незнаејќи дека тоа не е засекогаш. Ќе доjде сонцето од таму некаде и ќе им зададе пораз. И се така

Повеќе: Таму некаде...