Љубовни посвети

Ја сакам...

Ја сакам зашто ceкојдневно е со мене и не ме напушта.

Ја сакам зашто ми краде насмевки ВОЗДИШКИ.

Повеќе: Ја сакам...

Не ме интересира...

Само едно сакам да знам...Не ме интересира од што живееш, сакам да знам кон што тежнееш и дали имаш храброст да сонуваш за исполнувањето на желбите на твoeтo срце...
Не ме интересира колку години имаш. Сакам дазнам дали си спремен да ризикуваш да испаднеш будала за љубота, за исполнувањето на твоите соништа, за овие авантури кои ги нарекуваме живот.

Повеќе: Не ме интересира...

Ми даде надеж...

Одеднаш ненадејно со тивки чекори зачекори по патот до моето срце во кое вратата одамна се беше отворила. Во најтешките моменти, од МОЈОТ живот ти беше тука, како ѕвезда мeѓy темните 

Повеќе: Ми даде надеж...

Ти си мојот живот...

Ти си мојот живот, без твојата љубов Јас сум НИКОЈ и ништо. Без тебе МОЈОТ живот веќе не вреди. МОЈОТ живот го носи твоето име, но ако името се изryби, нема смисла да се живее

Повеќе: Ти си мојот живот...

Погледни ме...

Погледни ме...

Каде и да одам, и кога било да се вратам погледниме ме за последен пат. Можеби и никогаш нема да те видам, но дозволи ми да ги понесам со себе миговите кога само еднинствено ти ми преостана на ОВОЈ суров свет...
Така ни било судено, љубовта е вечна и колку илјади километри да не делат сеуште ќе го чувствувам истиот жар како и сега. Каде и да сум, знај со мене те носам во срцето...

Повеќе: Погледни ме...

Страница 3 од 3