Љубовни писма

Двајца странци

Љубовно писмо - „Двајца странци“Животот сакаше да се сретниме јас и ти. За тебе тоа беше обична случајност, ете можеби и за мене. А во почетокот бевме „двајца странци“ кои не знаеа каква ќе биде иднината. Со првите погледи и зборови во мене се роди чудно, но убаво чувство.

Повеќе: Двајца странци

Страница 4 од 4