Љубовни писма

Незаборавно и неповратно...

Романтично љубовно писмоДожд, ладно... само една насмевка, очи полни несигурност и прегратка...

Една вечер...

Вечер во која за прв пат си дозволив да бидам онаа личност која навистина сум, си дозволив да се опуштам, и да бидам правата јас, без лаги, без криење... Росеше... најубавото нешто, чувството кога лесни капки ќе ти паднат на лицето, а сепак не те...

Повеќе: Незаборавно и неповратно...

Продолжи понатаму...

Љубовно писмо за негоВеќе одамна има изминато полноќ, а јас и оваа вечер будна го дочекувам утрото на прозорецот од мојата соба, со надеж дека ќе поминеш, дека барем за момент ќе те видам. Но, ти одамна престана да поминуваш од оваа улица, знаеш дека тука живеам јас, онаа која безмилосно ја повреди. Како можеше така да си поиграш со срцево кое чукаше само за тебе. Знаеше дека се ќе направам за тебе. Тие неколку вечери засекогаш ќе останат во моето сеќавање. Тогаш кога бев најсреќната девојка на целиот свет, за потоа да ме...

Повеќе: Продолжи понатаму...

Незаборавно и неповратно...

Романтичен парДожд, ладно... само една насмевка, очи полни несигурност и прегратка...

Една вечер...

Вечер во која за прв пат си дозволив да бидам онаа личност која навистина сум, си дозволив да се опуштам, и да бидам правата јас, без лаги, без криење... Росеше... најубавото нешто...

Повеќе: Незаборавно и неповратно...

Бескрајно ТЕ САКАМ

Копнеам по твојата љубовТе сакам. Бескрајно те сакам. Со сето срце, со сета своја душа... Се случи да се вљубам во тебе на прв поглед. Некогаш ми беше смешно кога ќе речеа - љубов на прв поглед. А еве токму мене не ме одбегна.

Зар не е романтично? Но оттогаш ми се всели немир во...

Повеќе: Бескрајно ТЕ САКАМ

Што е љубов???

Чуството на љубовтаДа живееш... Да копнееш... Да се будиш секое утро со помислата дека си некому потребен...

Најубавото чувство. Тоа што нè исполнува. Ни го прави животот посебен и единствен. Единствен, на начин на кој некогаш бил само дел од нашите сонови. Што е тоа? Кое е тоа чувство кое може да ги помине сите препреки само за да спои две срца? Да, тоа е љубовта!

Повеќе: Што е љубов???

Страница 1 од 4