Пишаниот збор на Дејан Богески

Во овој дел одвојуваме посебно место на нашиот сајт за пишаниот збор на Дејан Б.Богески. Ќе можете да ги прочитате неговите мудри мисли и изреки за животот, љубовта, среќата, љубовни текстови, проза и поезија. За почеток објавуваме дел од интервјуто со Дејан кој за себе вели: “Инаку Јас во суштина не сум ПОЕТ него само ЧОВЕК КОЈ УМЕЕ ДА ПИШУВА и кој го работи тоа во слободно време од ете некој вид хоби и разговор со сопствената душа кој го преферирам на хартија... односно во денешно време во MICROSOFT WORD зачуван во посебна папка... :)))“

На Дејан Б.Богески

Глумица...

Глумица... Знаеш ли што е најтажно... што најмногу ме боли? Тоа што никогаш нема да бидеш ГЛУМИЦА! Никогаш! Не ми е лесно ова да ти го кажам, но тоа е вистината... Мораш веќе еднаш да се соочиш со неа...

Повеќе: Глумица...

Страница 7 од 7