Роденденски пораки

Роденденски смс пораки

Ти посакувам доволно...

Ти посакувам доволно сонце, за погледот да ти биде светол!
Ти посакувам доволно дожд, за да го цениш сонцето уште повеќе!
Ти посакувам доволно среќа, за да го запазиш својот дух жив!
Ти посакувам доволно...

Повеќе: Ти посакувам доволно...

Очите да ти...

Очите да ти греат од среќа, срцето од радост да ти чука и сите птички пак да пеат, затоа што денес славиш роденден ти, за многу години!

Што да ти посакам?

Што да ти посакам? Убавината си ја имаш. Среќата ти е во срцето. Ум? Тој ти е достапен, за да живееш така како што сакаш. Љубов? За што ти е, кога сите околу тебе те сакаат. Тогаш ќе ти посакам: верувај во себе и чекори умерено по патот на животот.

Среќен роденден!

Нека оваа година...

Нека оваа година биде роман на твојот живот, а секоја негова страница твоја исполнета желба-СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Роденденска порака...

Нека оваа порака стигне до тебе, нека те гушне место мене, нека те бакне на овој ден и нека ти посака СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Посебен ден...

Изгледа како и секој ден. Но е посебен. Бидејќи ти е роденден. Имај добро здравје, среќа, и смеј се, затоа што насмевката ти е најубава облека!

Среќни моменти...

Ти посакувам толку здравје, за да ја зачудиш медицината! Толку среќа за да ти завидат и ангелите. Толку пари за да ти завидат и милионерите. И толку среќни моменти, што ќе ги делиш со сите околу тебе!!!

Ти посакувам...

Ти посакувам здравје, затоа што без него - ништо друго нема значење. Несопирлив стремеж кон знаење, затоа што тоа ќе те научи на вистинските вредности на животот и како да се заштитиш од бедите на следната желба - љубовта, затоа што тоа е доволно добра цел во животот.

Да имаш...

Да го имаш здравјето на каменот, да ја дочекаш староста на орлите, да ја имаш љубовта од бајките и парите од банките. Доволно е??? :P