Роденденски пораки

Роденденски смс пораки

Нека ти биде среќна

Нека ти биде среќна секоја секунда од денешниот ден, а среќата нека потрае засекогаш за да секој роденден ти биде посреќен од претходниот.

Животот е премногу краток

Животот е премногу краток за да биде ситен,искористи го секој миг.Годините се само бројки.Не сонувај го животот...Живеј го својот сон! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Нека љубовта ти биде...

Нека љубовта ти биде преокупација,среќата доминација,убавината провокација,а успехот афирмација...Среќен Роденден

Ти посакувам желбите

Ти посакувам желбите да ти бидат реалност, среќата секојдневие, смеата навика а љубовта твој вечен предизвик. Среќен роденден!

Страница 9 од 9