Роденденски пораки

Роденденски смс пораки

Ти посакувам многу...

Ти посакувам многу букети рози, убав живот без нервози, алкохол во умерени дози, и секс во сите пози...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Ти го посакувам она што...

Ти го посакувам она што никој не се сетил да ти го посака, а ти го исчекуваш молејќи. Нека ти се исполни сето тоа на кое се надеваш,

Повеќе: Ти го посакувам она што...

Нема зборови со кои...

Нема зборови со кои можам да искажам што ти посакувам...

Повеќе: Нема зборови со кои...

Ако некогаш солзата ти...

Ако некогаш солзата ти го замати окото или тагата ти го прикрие лицето сети се дека на овој свет постои некој, а не секој, секогаш, а не понекогаш, кој ќе се сети дека денес е твојот ден...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Денес ангелите нешто прават...

ДеНеС АнГеЛиТе НеШтО пРаВаТ,нА оВа АнГеЛче РоДеНдЕн Му СлАвАт.ОвА е ДеНоТ нА ТвОјАтА сРеЌа,ОвА е ДеНоТ нА ТвОјАтА љУбОв,ОвА е ДеНоТ кОгА гИ мОлАм СиТе ЅвЕзДи Да Го ОсВеТлАт ТвОјОт ПаТ,

Повеќе: Денес ангелите нешто прават...

Нека животот ти биде роман...

Нека животот ти биде роман...а секоја страница твоја неисполнета желба...затоа ова е страница на твојот ден...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Ви посакувам да го...

Ви посакувам да го најдете она кое што го посакувате, да го познаете веднаш штом ќе го видите, да имате среќа да го добите и способност да го зачувате засекогаш до вас!

Биди како тревата...

Биди како тревата - исправи се кога те газат, биди како кокичето - најди топлина и во снегот и биди најсреќна во секој нареден ден. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Денес сите ти посакуваат...

Денес сите ти посакуваат од се по многу. Јас ти посакувам малку среќа, но кога ти е најпотребна...

Повеќе: Денес сите ти посакуваат...