Роденденски пораки

Роденденски смс пораки

Светот им прави пат...

Светот им прави пат само на оние кои знаат каде чекорат. Еден од нив биди и ти, нека светот ти ги отвори патиштата до сите твои желби и убавини. Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите. Затоа од сè срце ти посакувам сите твои желби да ти се исполнат! Среќен роденден!

Светот им прави пат...

Светот им прави пат само на оние кои знаат каде чекорат. Еден од нив биди и ти, нека светот ти ги отвори патиштата до сите твои желби и убавини. Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите.

За твојот роденден ти...

За твојот роденден ти посакувам букет од рози, покриен со капките на младоста, нежно замотан со целофан од среќа и прекрасно врзан со лентата на љубовта. Среќен роденден!

Јас ти честитам...

Некои честитаат порано, некои забораваат а некои честитаат од чиста култура. Јас ти честитам зашто многу ми значиш. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

На овој посебен ден...

На овој посебен ден, двајца ја крунисале својата љубов, донесоа на свет човек кој вреди да се познава и е вистинско богатство да биде твој пријател. Денес посакај го сето она што го немаш, а сакаш да го имаш, ништо помалку од здравје, љубов и успех. Личност како тебе не заслужува ништо помалку. Среќен роденден.

Од се срце ти посакувам

Светот им прави пат само на оние кои знаат каде чекорат. Еден од нив биди и ти, нека светот ти ги отвори патиштата до сите твои желби и убавини. Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите...

Повеќе: Од се срце ти посакувам

Ти посакувам да...

Ти посакувам да го најдеш она што го посакуваш, да го познаеш веднаш штом ќе го погледнеш, да имаш среќа да го добиеш и способност да го зачуваш засекогаш до себе. Среќен роденден!!!

Замисли нешто најубаво...

Замисли нешто најубаво, најслатко, додади на тоа бесконечност, прошири го со вечност и украси го со ѕвезди. Само тогаш ќе знаеш што ти посакувам, Среќен роденден.

Премногу...

Премногу желби, но премалку место. Премногу љубов, но пораката е тесна. Премногу чувства, но нема многу зборови... Премногу остана недокажано за овде да се каже, но сепак нешто може: Среќен роденден.