Роденденски пораки

Роденденски смс пораки

Човек е најсреќен...

Светот им прави пат само на оние кој знаат каде чекорат.Една од нив биди и ти,нека светот ти ги отвори патиштата до сите твој желби и убавини.Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите.Затоа од се срце ти посакувам сите твој желби да ти се исполнат!СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Цела година пијана...

Пиво, вотка, мартини, наздравје за многу години. Жива, здрава, насмеана и цела година пијана, но не од домашна ракија туку од љубовна магија! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Оствари го она...

Бидејќи сите ќе ти посакаат среќа, јас ти посакувам да научиш да ја препознаеши уживаш во неа. Исполни ги годините со живот, а не животот со години.Оствари го она што посакуваш, стекни го она што го немаш и сочувај го она што го сакаш....СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Среќата и љубовта нека...

Среќата и љубовта нека бидат твои вечни придружници низ лавиринтите на животот, на патот кон успехот. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Нека животот ти...

Летај со крилата на занесот,скитај низ твоите илузии,не чекори по мостот на тагата,љуби и заборави на болката.Нека животот ти биде најубав сон. Среќен роденден!

Јас ти посакувам да...

Бидејќи сите ќе ти посакаат среќа јас ти посакувам да научиш да ја препознаеш и уживаш во неа.Исполни ги годините со живот, а не животот со години. Оствари го она што посакуваш, стекни го она што го немаш и сочувај го она што го сакаш....СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Денес ти е роденден...

Роденден...значи денес ти е роденден...ајде вака-досега ти биле среќни сигурно...овој денес нека ти е посреќен од минатите, а за понатаму здравје па ќе се слушниме до година!!!

Ти посакувам...

Ти посакувам толку здравје, за да ја зачудиш медицината! Толку среќа за да ти завидат и ангелите. Толку љубов за ниту историјата да не може да ја запише. Толку пари за да ти завидат и милионерите. И толку среќни моменти што ќе ги делиш со сите околу тебе!

Денес е прекрасен...

На убав датум, се раѓаат само убави луѓе. Денес е прекрасен датум, а за мене ти си повеќе од прекрасен човек. Среќен роденден!