Роденденски пораки

Роденденски смс пораки

Мислам само на тебе...

Низ мојот живот минуваат луѓе и оставаат некоја трага, но ти си нешто навистина посебно. Илјадници луѓе слават роденден денес, но јас мислам само на тебе, срце мое.

Тоа бев знај јас...

Кога стрелките на часовникот ќе се спојат, во 00:00 часот, од тишината - звук се роди. Тоа бев знај јас, во таа прекрасна минута ти го честитав роденденот на глас.

Уште сто години...

Денес е твојот роденден, свеќи горат сè до небото. Не е важен бројот на свеќите, само да се сите од среќа запалени. Уште сто години нека те следат песните наши љубовни, и во име на тоа крени ја чашата на љубовта горе!

Во тивкото утро...

Во тивкото утро, кога птичка ќе ти го прекине сонот, а отчукувањето на часовникот ќе го означи твојот ден, од сè срце ти посакувам најсреќен и највесел роденден!

Нека твојата љубов...

Нека целата среќа на овој свет ти припаѓа тебе, нека твојата љубов му припаѓа на оној кој најмогу го сакаш, нека сè што е убаво - биде твое! Среќен роденден, срце мое!

Ти посакувам здравје...

Кошничка со рози, бакнежи од мене. Те поздравувам, мила за РОДЕНИОТ ДЕН. Ти посакувам здравје - тоа навистина е потребно. Ти посакувам среќа, тоа никогаш не стасува. Море од љубов на брегот, на кое навистина те чека некој.

Нека целата среќа...

Нека целата среќа на овој свет ти припаѓа тебе, нека твојата љубов му припаѓа на оној кој најмогу го сакаш, нека сè што е убаво - биде твое! Среќен роденден, срце мое!

Срцето од радост...

Очите да ти греат од среќа, срцето од радост да ти чука и сите птички пак да пеат, затоа што денес славиш роденден ти, за многу години!

Сети се дека јас...

Нека првиот зрак ова утро те води годинава по патот на среќата,љубовта и успехот а,последниот вечерва нека ти донесе незаборавни ноќи со саканата личност.И кога на истиов ден за година, ќе се сетиш на убавите нешта кои си ги поминала сети се дека јас сум тука за повторно да ти посакам се најубаво да ти речам - СРЕЌЕН РОДЕНДЕН