Фотографија

Во вистински момент 01

Како се прави мост?Интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Повеќе: Во вистински момент 01

Слатки беблаци 02

Близнаци бебињаВтор дел на нови слатки и смешни беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и и во секое време да не насмеат.

Повеќе: Слатки беблаци 02

Слатки беблаци 01

Слатки мали деца и бебињаПрв дел на слатки беблаци и мали деца. Едни и единствени кои секогаш можат на нашето лице да донесат насмевка и и во секое време да не насмеат.

Со нивната мазна кожа, румени усни, слатка насмевка дефинитивно можи да им се додели титулата за најслатки нешта.

Повеќе: Слатки беблаци 01

Хартиени скулптури 01

Креативни хартиени скулптуриКративни хартиени скулптури. Сигурно сте правеле различни авиони од хартија или слични форми преку оригами, но некој тоа го прави на малку поинаков начин. Кој би поверувал дека се направени од хартија. Скулптурите се направени со сечење на книги и обликувани до најситни детали. Уверете се и самите.

Повеќе: Хартиени скулптури 01

Креативни фотографии 01

Интересни креативни фотографииПрв дел на интересни креативни фотографии. На повеќето од сликите е извршена фото маипулација. Инаку фото манипулацијата претставува техника на маипулирање со фотографиите со цел да се креира некоја илузија или фото измама. Повеќето вакви фотографии се креираат и користат за креативни рекламни кампањи.

Повеќе: Креативни фотографии 01