Пријателски смс пораки

Заедно го градевме светот...

Заедно го градевме светот на пријателството во кои нитуедна мисла нема да се изгуби во тој свет на нашите мали тајни, на се она кое знаевме не е себично да го поделиме една со една, светот на нашето пријателство кое трае сеуште под ова наше заедночко небо.

Вистинскиот пријател е...

Вистинскиот пријател е како пламенот на свеќата. Неговата светлина доаѓа до израз кога станува потемно.

Пред нас се мечтите...

Пред нас се мечтите, зад нас се спомените,а со нас се пријателите

Љубовта и пријателството...

Се сретнале љубовта и пријателството и љубовта го прашала пријателството: "Зошто постоиш ти, кога веќе постојам јас?", а пријателството одговорило: "За да посеам насмевка таму кадешто ти сееш солзи."

Нашето пријателство...

И кога времето ке ги помине границите на својата бескрајност не заборавај дека во овој живот има нешто вредно да се памети НАШЕТО ПРИЈАТЕЛСТВО

На луѓето им треба некој...

На луѓето им треба некој на кого ќе се потпрат дури и во најтешките моменти. Дали секој од нас има по некој ангел чувар??? Дали секој ќе го најде вистинскиот пријател после човечките невољи? Што и да се случи меѓу нас да знаеш дека еден ангел постојано те мисли и најмногу те сака

Оваа порака е од...

Оваа порака е од 1 личност која во душата е романтична, во другарството фантастична,која заборава на себе, но затоа мисли на тебе!

Кога ќе ти биде најубаво...

Кога ќе ти биде најубаво во животот и кога прво на мене ќе се сетиш, дури тогаш ќе знам дека сум ти пријател! А кога мене ќе ми биде најтешко и ти пак прв ќе се сетиш на мене, ќе знам дека ти си ми пријател!

Ќе тргнеме на сите страни...

Ќе тргнеме на сите страни на светот како јато птици, ама ти засекогаш ќе останеш моја најдобра другарка!