Ваши смс пораки

Ако заминеш ти...

Рејтинг на корисник:  / 0

Ако заминеш ти знај нема да е исто повеќе, ако го снема твојот сјај кое светло ќе го покрие мојот свет мојот свет бејбе без тебе!!!

Од Кети Т.

Бакнежот е средба...

Рејтинг на корисник:  / 1

Бакнежот е средба најубава на свет, мост по кој си идат душите во пресрет!!!

Од Кети Т.

Нашето пријателство...

Рејтинг на корисник:  / 3

И кога времето ќе ги помине границите на својата бескрајност не заборавај дека во овој живот има нешто вредно да се памети НАШЕТО ПРИЈАТЕЛСТВО!

- Испратено од Елена

Денес е твој ден...

Рејтинг на корисник:  / 3

Денес е твој ден,денес ти е роденден!Ти посакувам многу здравје,среќа и љубов!Срекен роденден!

- Испратено од Елена

Нашата љубов мила...

Рејтинг на корисник:  / 5

Здогледав една преубава роза, која сеуште беше жива и млада. Се запрашав, како е ли можно да има ваква роза во доцна есен?! Тогаш се сетив, тоа беше нашата љубов мила, љубов која никогаш не изумира!

- Испратено од Марија