За љубовта...

Не чекајте...

Љубовни текстови и изрекиВо човечкиот живот има многу случувања, многу подвизи и падежи, но само кога ќе го ставиме срцето во дланката на вистинската личност тогаш ќе бидеме среќни. Но, не секогаш,таа личност е онаа за која ние се надеваме дека е или сакаме да е таа ...

Но, сепак, светот продолжува, Земјата не престанува да се врти, Сонцето да грее...

 

Никогаш не затворајте ја вратата пред

Повеќе: Не чекајте...

Тајната на ЉУБОВТА

Во темнината тажен крик, љубовен плач се гуши во солза. Молк и само еден миг шепотејќи за ЉУБОВТА. Една воздишка од осаменото лице испратена до саканиот. 

Повеќе: Тајната на ЉУБОВТА

Страница 7 од 7