За љубовта...

Љубовта е толку...

Љубовта е толку кратка, а заборавот е толку бескраен. 

- Пабло Неруда

 

Љубовта е...

Љубовта е невидлива сила што управува со светот. Љубовта е силна како смртта, менува, но останува непроменета. 

-К.Дјибран

Првиот знак за ...

Чудно, но првиот знак за вистинска љубов е кога момчето покажува срам, а девојката смелост. 

- Виктор Иго

 

Една одлука...

Kora ќе ја пронајдеш својата вистинска љубов - згpапчи ја. Минатото никогaш не се враќа за да го промениме. Една одлука

Повеќе: Една одлука...

Љубовта е одговор

На секое прашање, ЉУБОВТА е одговор, на секој проблем, ЉУБОВТА е одговор, на секоја болест, ЉУБОВТА е одговор, на секоја болка, ЉУБОВТА е одговор, на секој страв, ЉУБОВТА е одговор! ЉУБОВТА секогаш е одговор, затоа што ЉУБОВТА е се што постои!