Оглас: Барам пристоен маж

Понуда за брак25-годишна девојка, која тврди дека е интелигентна, барана и исклучително убава ... на елитен сајт за запознавање, го поставила следново прашање:

Каде грешам? Барам да се омажам за човек што заработува најмалку половина милион годишно. Знам како звучи тоа, но имајте предвид дека...

Повеќе: Оглас: Барам пристоен маж

Збирка на мудри изреки

  • Не се расправај со будала. Луѓето можеби нема да ја воочат разликата.
  • Во љубовта треба да знаеш да не ја пречекориш дозволената брзина и да не се паркираш на погрешно место.

    Повеќе: Збирка на мудри изреки

Најсреќните луѓе...

Најсреќните луѓе на светот работат во текот на цела година она што сакаат да го работат на летување.

Училиштето на искуството...

Училиштето на искуството е најдоброто училиште, но додека да го завршиш, веќе си престар за да го употребуваш.