Љубовна пијана приказна

Љубовна пијана приказнаЕдна вечер доаѓа мажот пијан дома и крши неколку садови кои се наоѓаат во куќата, повраќа и паѓа на подот пијан...

Во тој момент жената сепак со тешки маки му помогнува на својот маж, го чисти и успева со големи маки да го подигни од подот и да го однеси во спалната соба, а потоа почна да ги расчистува скршените садови и се нередот кој го остави нејзиниот маж.

Повеќе: Љубовна пијана приказна

5 Минути!!!

Само уште 5 минутиБеше топол и убав сончев ден. Во паркот на една клупа седеше еден човек кој ја посматраше неговата ќеркичка додека го возеше велосипедот. На клупата до него седна една жена која покажувајќи му со прстот му рече:
- Она е мојот син, покажувајќи на малото момче во црвен џемпер, кое се лизгаше на лизгалката.
- Убаво момче, одговори човекот. Она онаму во белиот фустан е мојата ќерка.

Повеќе: 5 Минути!!!

Имајте убав и весел ден исполнет со љубов

Паоло КоелјоТреба да се ризикува. Ние навистина го сфаќаме чудото на животот дури откако ќе ни се случи нешто неочекувано.

Секој ден Господ ни дава со утринското сонце, еден миг во кој е можно да се измени сето она што не прави несреќни. Секој ден ние се преправаме дека не сме свесни оти тој миг постои, се однесуваме како...

Повеќе: Имајте убав и весел ден исполнет со љубов

Збирка мудри мисли 01

  • Повреди ме со вистината, ама никогаш не ме теши со лагата.
  • Тие твои празни зборови не вредат ништо, покажи се за да ти верувам.

Повеќе: Збирка мудри мисли 01