Раѓањето на...

Раѓањето на ЉУБОВТА во душата е поубаво од раѓањето на сонцето зад хоризонтот !!!

Срцето е...

Срцето е богаство

Срцето е богатство кое не се продава и не се купува, туку се подарува !!!

Страница 33 од 33