Мудри изреки и поговорки

Малку е потребно да...

Чудно е колку малку е потребно да бидеме среќни, а уште почудно колку тоа малку ни недостасува!!!

Не се лоши...

Не се лоши времињата,туку човекот.

Страница 6 од 6