Смешни смс пораки

Не сум најубава ама...

Не сум најубава ама имам став, не газам секаде ама дигам прав, не сум некоја јака цура само сум особа која си може па си се ФУРА! ;)

Ти си моето сонце...

Ти си моето сонце, не можам со очи да те гледам!!!

Сакав да ја купам...

Сакав да ја купам твојата убавина ама за жал немав ситно.

Го прашав господ

Го прашав господ што е цвет-тој ми даде градина!
Го прашав госпорд што е вода-тој ми даде море!
Го прашав господ што е тоа шупак-а тој ми го даде твојот број!

На сите начини

Можеби ќе те пробам орално, ама не е морално, ако те пробам анално тоа ќе биде банално, а первезно тоа е безвезно, најубаво класично ќе ни биде фантастично!

Мајстор за...

99% од населението е незадоволно од сексуалниот живот што е логично бидејќи не можам да стигнам на сите страни!!!

Дај ми сила

Господе, дај ми МУДРОСТ, помогни ми да ја разберам жената што ја сакам, за ЉУБОВ, за простување, за сите нејзини грешки, за СТРПЕЛИВОСТА, зашто ако ми дадеш СНАГА ќе ја истепам пичка и мајчина