Смешни смс пораки

Сексот е дестинација

Секс е дестинација, непредвидлива ситуација кога мажот ја става неговата локација во женската дестинација, дали ја сфати мојата ситуација или сакаш демонстрација?!?

Пред употреба сув и спуштен

Пред употреба сув и спуштен....за време на употреба мокар и дигнат...после употреба мокар и спуштен.....Поздрав,твојот чадор

Се сеќаваш кога

Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене а потоа со сето свое задоволство си го лижеше прстот?....

Повеќе: Се сеќаваш кога

Мода

Кога те видов беше убав и облечен во кафеаво, но кога пуштив вода ти си замина !!!

Јас крадец на кокошки

Јас крадец на кокошки и јајца а ти судијка...ме фатија, ти за кокошките ме осуди а за јајцата ме помилува

Оргазмот има 6 фази

Оргазмот има 6 фази:

Асматична:
Ah,Ah!

Географска:
Ту,Ту!!

Повеќе: Оргазмот има 6 фази

Животот ми пропадна

Животот ми пропадна, сонцето во моите очи згасна, душата ми се затвори, срцето ме стега и само поради тебе се дадов на игла....

Повеќе: Животот ми пропадна