Смешни смс пораки

Многу одамна господ

Многу одамна господ ја создал земјата, ѓаволот подземјето, господ мажот - ѓаволот жената, господ љубовта-ѓаволот љубомората, господ тебе, а ѓаволот се изнасмеал.

Држи го цврсто

Држи го цврсто, пази да не ти се лизне, затреси го добро. Треси додека не почне да прска, а белото обавезно пробај го затоа што секое шампањско е поинакво.

Кои 4 земји се слични на пичка

Кои 4 земји се слични на пичка: Англија-секогаш е влажна, ГЕРМАНИЈА-поделена е на два дела, РУСИЈА-често е крвава и СРБИЈА-секогаш си го бара!

Надвор врне снег

Надвор врне снег мене ку..в ми е мек, целиот ми мрзне се плашам да не ми смрзне, сеа барам кај да го стоплам, па затоа тебе ќе ти го опнам!

Се сеќаваш ли

Се сеќаваш ли како ме спаси кога не нападнаа педери??? НЕ??

Повеќе: Се сеќаваш ли

Женска молитва

Женска молитва:

О,боже,боже
да најдам маж што може.
ако нема да може,боже,
помогни му да може.
ако и тогаш не може,
земи си го боже!

Секоја цигара го скратува животот

Секоја цигара го скратува животот за 11 минути, а секој оргазам го продолжува за 15 минути. Затоа пушачи еб*ете се за живот.