Смешни смс пораки

Утринска тајна

Кога се будиш наутро, го посакуваш него, сакаш да го допреш со устата, да го мириснеш и топлата течност да се истури во твоето грло. Тоа е тајната...

Повеќе: Утринска тајна

Порака од твојот мобилен

Порака од твојот мобилен: те молам провери си ги јајцата пошо многу гадно ти смрди во џепот

Who let the dogs out

Кога те видов со таа става, тие нозе, не можев да се воздржам а да не кажам "Who let the dogs out"

Машките се...

Машките се како автомобил?!?!?!? Никогаш нема да знаеш шо му е додека не легнеш под него!!!

Терапија

пулс:200 
пристисок:190/80
душевно стање:Депресија
Концентрација:ја нема
терапија:sex 
САКАШ ДА МЕ СПАСИШ??

Која е разликата помеѓу жена на 8, 18, 28, 38 и 48 години?

Која е разликата помеѓу жена на 8, 18, 28, 38 и 48 години? На 8 ја легнуваш и и кажуваш приказни, на 18 и кажуваш приказни за да ја легнеш, на 28 не треба да и кажуваш приказни, на 38 таа ти кажува приказни, а на 48 бегаш од кревет за да не и ги слушаш приказните!

Јас имав 15 год

Јас имав 15 год. а тој 25. Ми беше страв, знаев дека ќе боли, тој го извади а јас се наежив, после потече крв, никогаш...

Повеќе: Јас имав 15 год