Смешни смс пораки

Мобилен телефон

Истражувањата покажуваат дека личностите кои не се добри во кревет го држат мобилниот телефон во десна рака

оштета од родителите

Толку си грозен што би можел да бараш оштета од родителите

Ноќни мори

Не се гледај во огледалото пред спиење, да не имаш ноќни мори.

Математика

Сексот е математика, го собираш креветот, ја одземаш облеката, ги делиш нозете и се множиш.

Јајца

Ако имаш две јајца мислиш маж си а??? А кога имаш четири јајца немој да мислиш дека си нешто посебно, тоа некој те е.е!!!

Те обожавам

обожавам кога не бираш време да бидеме заедно, кога по цел ден ме гледаш, а најмногу сакам кога ме чепкаш таму каде што најмногу се палам. Твојот...

Повеќе: Те обожавам

Засекогаш твојата...

Земи ме-топла сум, се перам често но сепак смрдам, ама не сум крива. Ти си ми првиот што ме натегна и ме растегна со својата големина. Засекогаш твојата...

Повеќе: Засекогаш твојата...