Смешни смс пораки

Птичји грип

Веднаш да се јавите во најблискиот медицински центар да се проверите од птичји грип бидејки вашата девојка пријавила мртво пиле во вашите гаќи.

Смисла за хумор

Тоа што јас постојам тоа е поради тоа што Бог има вкус за убавина. Тоа што ти постоиш, а да Бог има смисла за хумор!

Катастрофа Маврово

Јас сум на Маврово, овде има големо невреме, лавина, земјотрес. Прати ми твоја слика за да ги убедам луѓето дека има поголема катастрофа од оваа.

Хуманитарна акција

Придужи се во хуманата акција и прати порака на ретардирано другарче, како што јас ти пратив тебе

Пази да не се удајш

Замисли дека си на дното од океанот...Заврзан си и се давиш, а моите јајца се кислородни боци...

Повеќе: Пази да не се удајш

Партија шах

Дојди брзо, играм шах па ми треба коњ

Розите се црвени

Розите се црвени, синоличките сини, дали ти си педер или така ми се чини?????